Ratkaisut

Pilvipohjaiset ohjelmistoratkaisut

Ratkaisut

Rakennetaanko uusi järjestelmä, uudistetaanko legacya vai etsitkö valmista ohjelmistoratkaisua? Meiltä löydät kaikki tarpeitasi vastaavat ratkaisut – lue lisää!


Räätälöity ratkaisu

Räätälöidyn ratkaisun avulla saavutat juuri teille optimaalisen prosessituen, tehokkuuden, joustavuuden ja kilpailuedun. Rakennamme ratkaisun vaatimustenne mukaisesti, ottaen huomioon liiketoimintasi yksilölliset tarpeet.

Räätälöity ratkaisu sopii tilanteeseen, jossa et löydä tarpeeseen sopivaa ohjelmistoa markkinoilta, tai haluat uudistaa elinkaarensa päähän tulleita järjestelmiänne.

Toimituksemme perustuu korkean tuottavuuden ohjelmistokehitys-teknologiaamme, joka mahdollistaa nopean ja laadukkaan uusien ratkaisujen toteutuksen, legacy-ohjelmistojen uudistamisen sekä ratkaisun elinkaarenaikaisen jatkokehityksen ja modernisoinnin asiakkaan muuttuvien liiketoimintatarpeiden mukaan.

Projektinhallinta

Ohjelmiston suunnittelu ja toteutus

Laadunvarmistus

Tarpeiden määrittely

Integraatiot ja migraatiot

Käyttöönotto ja tukipalvelutKustomoitavat valmisratkaisut

Kustomoitavissa valmisratkaisuissa on valmiina tietyn toimialan tai toiminnon tarpeita vastaava prosessituki ja toiminnallisuudet. Niiden päälle voi rakentaa myös tarpeidenne mukaan räätälöityjä ominaisuuksia. Valmisratkaisu ja sen asiakaskohtainen räätälöinti on kustannustehokas ja käyttöönottoa nopeuttava tapa rakentaa toimintaanne tukeva ratkaisu.

Korkean tuottavuuden ohjelmistokehitysalustamme mahdollistaa vaivattoman uusien moduulien ja ominaisuuksien käyttöönoton sekä ratkaisun elinkaarenaikaisen jatkokehityksen ja modernisoinnin asiakkaan muuttuvien liiketoimintatarpeiden mukaan.

Projektinhallinta

Valmisratkaisun mukauttaminen

Laadunvarmistus

Tarpeiden määrittely

Integraatiot ja migraatiot

Käyttöönotto ja tukipalvelut


SaaS-tuotteet

SaaS-ratkaisumme ovat valmiita sovelluksia, jotka saat käyttöösi sellaisenaan tai pienillä konfiguroinneilla. Niiden etuna on helppous; sovelluksen ylläpito ja päivitykset kuuluvat palvelun hintaan ja sen kustannukset ovat maltillisia ja ennustettavia. SaaS-sovelluksilla on lisäksi usein laajempi käyttäjäkunta ja kehitysyhteisö, joiden tarpeita huomioimme ja tuomme jatkuvasti osaksi ratkaisua.

Konfigurointien valinta

Konfiguroinnin toteutus

Käyttöönotto ja tukipalvelut

Ratkaisutoimituksia tukevat asiantuntijapalvelumme

ICT-tiekartoitus

Autamme luomaan tiekartan ja konkreettisen suunnitelman digitaalisten palvelujenne kehittämiselle seuraavalle 3-5 vuodelle, ottaen huomioon liiketoiminnalliset tavoitteenne.

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu on kiinteä osa sovelluskehitystämme. Sen avulla konseptoimme ja testaamme tulevaa palveluanne hioaksemme sille timanttisen käyttäjäkokemuksen.

Käytettävyys

Pitkän linjan UI/UX-osaajamme hallitsevat käytettävyyden lainalaisuudet. Yhtenäinen ja intuitiivinen käyttökokemus helpottaa ratkaisun hyödyntämistä tehokkaasti käyttäjän arjessa.

Saavutettavuus

Otamme huomioon palveluiden käyttäjien moninaisuuden noudattamalla EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia palveluanne suunnitellessamme ja toteuttaessamme.

Tietoturva

Ohjelmistonne toteutetaan nykyajan tietoturvavaatimukset huomioiden. Toimitamme kaikki ratkaisut ammattilaistason työkaluilla tietoturvaskannattuna.

Integraatiot ja migraatiot

Uusi järjestelmänne voidaan integroida monipuolisesti nykyiseen IT-ympäristöönne. Migraatiolla tuomme vanhan järjestelmänne datan kätevästi uuteen järjestelmään.

Tietosuoja

Toimittamamme ratkaisut on toteutettu EU:n tietosuoja-asetukset huomioiden. Tuleva järjestelmänne sisältää automaattisesti tärkeimmät GDPR-ominaisuudet.

Automaatio ja tekoäly

Autamme tunnistamaan automaation, robotiikan ja tekoälyn hyödyntämismahdollisuuksia toiminnassanne sekä tuomaan ne osaksi palvelujanne.

Käyttöönoton tuki

Tuemme organisaatiotanne uuden järjestelmänne käyttöönotossa. Käyttöönottoprojekti voi sisältää mm. koulutusten järjestämistä sekä ohjemateriaalien ja -videoiden tuottamista.


Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Tiina Vestman

Vice President, Sales tiina.vestman@scsoftware.fi +358 50 561 4453