Tuotteet

Toimialakohtaiset ohjelmistoratkaisut

Tuotteet

Ohjelmistoratkaisut hankintayksiköille, ammattiliitoille ja liiketoiminnalle

Toimitamme ohjelmistoratkaisuja valituille toimialoille. Saat järjestelmän käyttöönne huolettomasti SaaS-palveluna kattavilla tuki- ja jatkokehityspalveluilla. Ratkaisumme ovat monipuolisesti integroitavissa ja sovitettavissa tarpeisiinne. Tutustu toimialakohtaisiin ratkaisuihin!

Julkisen hankinnan ohjelmistoratkaisut

Haluatko mahdollistaa hankintojen strategisen johtamisen? Haluatko hankintoihin ja kilpailutuksiin parempaa hallittavuutta ja hankintalain mukaista toiminnanohjausta? Tutustu hankinnan ratkaisuihimme!

Lue lisää →

Ammattiliittojen ohjelmistoratkaisut

Haluatko parantaa liittosi jäsenkokemusta tarjoamalla helppokäyttöiset sähköiset asiointipalvelut? Haluatko automatisoida ja helpottaa liiton asiantuntijoiden päivittäistä työtä? Tutustu ammattiliittojen ohjelmistotuoteperheeseen!

Lue lisää →

Vinha pääomainvestointien hallinnan ohjelmistoratkaisu

Tarvitsetko paremman näkymän organisaatiosi investointiportfolioon? Haluatko selkeyttää investointiprosessia ja hallita tehokkaammin investointien elinkaaria? Tutustu Vinha pääomainvestointien hallinnan ratkaisuun!

Lue lisää →

Kelpo laatupoikkeamien hallinnan ohjelmistoratkaisu

Onko laatupoikkeamahavaintojen kirjaaminen, käsittely ja raportointi hankalaa ja hidasta? Saatko poikkeamista tarvitsemaasi tietoa laadun kehittämiseen? Ota laatupoikkeamat haltuun Kelpo-järjestelmällä ja tee laadusta kilpailuetusi. Lue lisää!

Lue lisää →Etkö löytänyt tarvitsemaasi sovellusta?

Korkean tuottavuuden ohjelmistokehitys on paras ja tehokkain tapa toteuttaa asiakaskohtaisia tarpeita vastaava ratkaisu. Ota yhteyttä, niin jutellaan vaihtoehdoista.

Ota yhteyttä