TyöllisyysSampo - digitaalinen alusta työllisyyspalvelujen dynaamisiin pienhankintoihin

työllisyyssampoa käyttää työllisyyspalvelut, työnhakijat ja palveluntarjoajat.

Kirjaudu TyöllisyysSampo -kilpailutusjärjestelmään tai rekisteröidy ja osallistu kilpailutuksiin:

Siirry palveluun →


TyöllisyysSampo

TyöllisyysSampo on markkinoiden ainoa digitaalinen alusta työllisyyspalvelujen pienhankintojen kilpailuttamiseen. Sen avulla työllisyyspalvelujen on helppo ostaa ulkopuolisten yritysten tuottamia palveluja, saada kaikenkokoisia yrityksiä palveluntarjoajaksi sekä osallistaa työnhakijat itselleen sopivan palveluntarjoajan valintaan.

TyöllisyysSampo hyödyntää dynaamiseksi pienhankinnaksi nimettyä sähköistä hankintamenettelyä. Dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksytään kaikki osallistumishakemuksen jättäneet, soveltuvuusehdot täyttävät toimittajat. Tämän jälkeen työllisyyspalvelut voivat valita sopivat palveluntarjoajat yhdessä työllisyyspalvelujen asiakkaiden kanssa, ja tehdä tilauksia valituille toimittajille.

Palvelun hyötyjä:

  • Työllisyyspalvelut voivat helposti ja nopeasti kilpailuttaa ja ostaa palvelut ulkopuolisilta palveluntarjoajilta.
  • Kilpailutuksiin osallistuminen pelkällä osallistumishakemuksella on helppoa ja houkuttelevaa myös pienemmille palveluntarjoajille. Näin tuet pk-yrityksiä ja kasvatat palveluvalikoimaanne. 
  • Työttömyyspalveluiden piirissä olevat työttömät työnhakijat pääsevät itse vaikuttamaan palveluntarjoajan valintaan, mikä lisää tyytyväisyyttä palveluihin.
  • Kilpailutukset, tilaukset, sopimukset ja allekirjoitukset hoituvat sähköisesti järjestelmän kautta, eikä papereita tarvitse skannailla tai lähetellä.

Miten palvelu toimii?


1

Perusta dynaaminen pienhankintajärjestelmä

Kun haluat kilpailuttaa palvelutuotannon ulkopuolisilta palveluntarjoajilta, perusta TyöllisyysSampoon uusi dynaaminen pienhankintajärjestelmä ja sen voimassaoloaika.

2

Laadi soveltuvuusehdot

Laadi toimittajille ja julkaise osallistumispyynnöt TyöllisyysSammon kautta. Alle 400 000 euron kynnysarvon alittavia sote-hankintoja ei tarvitse ilmoittaa Hilmassa.

3

Toimittajat lähettävät osallistumishakemukset

Rekisteröityneet toimittajat voivat jättää osallistumishakemuksen TyöllisyysSammon avointen kilpailutusten sivuston kautta koko hankintajärjestelmän voimassaolon ajan.

4

Palvelut näkyviin palvelutarjottimelle

Soveltuvuuskriteerien täyttyessä toimittaja hyväksytään palveluntarjoajien joukkoon. Kaikki hyväksytyt palveluntarjoajat tulevat näkyviin TyöllisyysSammon digitaaliseen palvelutarjottimeen.

5

Valitkaa yhdessä palveluntarjoaja

Työllisyyspalvelujen asiantuntijat yhdessä työnhakijoiden kanssa voivat tutustua eri palveluntarjoajiin palvelutarjottimen kautta, ja valita niistä työnhakijalle sopivan. Näin myös sote-hankintojen käytännönmukainen asiakkaan kuuleminen toteutuu.

6

Tee sopimus ja tilaus

Palveluntarjoajille tehdään asiakaskohtauksia tilauksia dynaamisen pienhankintajärjestelmän sisällä. Automaattisesti luotavat palvelusopimukset allekirjoitetaan sähköisesti, jonka jälkeen palveluntarjoaja voi aloittaa työnsä asiakkaan kanssa.

Asiakkaamme kertoo

Katso Hankintatreffien webinaaritallenteesta, miten TyöllisyysSampoa on hyödynnetty Kuopion kaupungilla! Innovatiivisuutta pienhankintoihin: Kuopion kaupungin työllisyyspalveluiden dynaamiset pienhankinnat (Youtube )

Haluatko kuulla lisää?

Asiantuntijamme juttelevat mielellään lisää tarpeistanne. Ota yhteyttä!

joel ollikainen

Joel Ollikainen

Procurement Specialist joel.ollikainen@scsoftware.fi +358 50 546 2120

Ota yhteyttä tai varaa esittely!