SC Software Oy

1

Mitä?

SC Software on pilvinatiivi SaaS-yhtiö. Toimitamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja sekä toimialakohtaisia ohjelmistotuotteita.

2

Miten?

Digitalisoimme asiakkaamme prosessit tyylikkäiksi, käyttäjäystävällisiksi pilvipalveluiksi. Korkean tuottavuuden kehitysalustamme mahdollistaa tehokkaan, intuitiivisen ja osallistavan tavan sovellusten toteutukseen.

3

Miksi?

Me teemme parempaa softaa. Paremmat ohjelmistoratkaisut merkitsevät tyytyväisiä ja motivoituneita loppukäyttäjiä. Odotusarvot on tehty ylitettäviksi.


We build better software

Toimitamme digitaalisia ratkaisuja, jotka edistävät asiakkaidemme tehokkuutta ja innovatiivisuutta. Missiomme on luoda ylivertaisia pilvipohjaisia ohjelmistoja, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet. Tavoitteenamme on olla johtava digitaalisten palveluiden kehityskumppani, joka lunastaa johdonmukaisesti asiakkaillemme antamamme lupaukset.

Olemme vuodesta 2014 lähtien hämmästyttäneet asiakkaitamme 100 % toimitusvarmuudella, radikaalisti lyhyemmillä toimituksilla ja tarpeita vastaavilla, laadukkailla järjestelmillä. Toimintamme ytimessä on oma korkean tuottavuuden sovelluskehitysalustamme, joka automatisoi ison osan käsin tehtävästä koodauksesta.

Toimintamallimme