Yritys

SC Software Oy

SC Software Oy

sc software logo

SC Software kehittää pilvipohjaisia ohjelmistoratkaisuja. Ratkaisujemme perustana on sovellustuotantoa automatisoiva korkean tuottavuuden ohjelmistokehitysalusta SoulGen.

Autamme tehostamaan asiakkaidemme toimintaa rakentamalla uusia ratkaisuja, uudistamalla legacy-ohjelmistoja sekä toimittamalla asiakkaan tarpeisiin sovitettavia valmisratkaisuja ja SaaS-sovelluksia.


We build better software

Uskomme, että organisaatiot ja loppukäyttäjät tarvitsevat parempaa softaa, ja että on myös olemassa nykyisiä parempia tapoja sitä rakentaa. ​Olemme vuodesta 2014 lähtien hämmästyttäneet asiakkaitamme 100 % toimitusvarmuudella, radikaalisti lyhyemmillä toimituksilla ja tarpeita vastaavilla, laadukkailla järjestelmillä.

software from finland logo

Arvomme

Rehellisyys

Luottamus, vastuunkanto, psykologinen turvallisuus​

Toimintamme pohjautuu luottamukseen; me luotamme toisiimme ja olemme luottamuksen arvoisia myös verkostoissamme. Jokainen meistä kantaa vastuun omasta työstään. Psykologinen turvallisuus tarkoittaa meillä sitä, että jokaisella on mahdollisuus kehittää toimintaa, tuoda esiin epäkohtia ja esittää muutosideoita.

Vaikuttavuus

Merkityksellisyys, tyytyväinen asiakas, asiantuntijuus, edelläkävijyys​

Koemme työmme merkitykselliseksi sekä yksilön että yhteiskunnan kannalta. Tyytyväinen asiakas on merkki onnistumisestamme. Kehitämme asiantuntijuuttamme jatkuvasti ja uskallamme ajatella luovasti – out of the box. Edelläkävijyytemme varmistaa missiomme toteutumisen: We build better software.

Yhteisöllisyys

Positiivisuus, yhdessä oppiminen, avoimuus​

Opimme ja onnistumme yhdessä. Yhteistoimintamme perustuu positiivisuuteen, se ohjaa vuorovaikutustamme ja kehittymistämme. Kohtaamme muut ihmiset ystävällisesti ja arvostavasti. Keskinäinen kommunikointimme on avointa ja läpinäkyvää.

Toimintamallimme

Toimintamme ytimessä on oma SoulGen-ohjelmistokehitysalustamme, joka automatisoi ison osan käsin tehtävästä koodauksesta.

Tutustu korkean tuottavuuden sovelluskehitykseen →