Yritys

SC Software Oy

SC Software Oy

1

Mitä?

SC Software on pilvinatiivi SaaS-yhtiö. Toimitamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja sekä toimialakohtaisia ohjelmistotuotteita.

2

Miten?

Digitalisoimme asiakkaamme prosessit tyylikkäiksi, käyttäjäystävällisiksi pilvipalveluiksi. Korkean tuottavuuden kehitysalustamme mahdollistaa tehokkaan, intuitiivisen ja osallistavan tavan sovellusten toteutukseen.

3

Miksi?

Me teemme parempaa softaa. Paremmat ohjelmistoratkaisut merkitsevät tyytyväisiä ja motivoituneita loppukäyttäjiä. Odotusarvot on tehty ylitettäviksi.

We build better software

Toimitamme digitaalisia ratkaisuja, jotka edistävät asiakkaidemme tehokkuutta ja innovatiivisuutta. Missiomme on luoda ylivertaisia pilvipohjaisia ohjelmistoja, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet. Tavoitteenamme on olla johtava digitaalisten palveluiden kehityskumppani, joka lunastaa johdonmukaisesti asiakkaillemme antamamme lupaukset.

Arvomme

Rehellisyys

Luottamus, vastuunkanto, psykologinen turvallisuus​

Toimintamme pohjautuu luottamukseen; me luotamme toisiimme ja olemme luottamuksen arvoisia myös verkostoissamme. Jokainen meistä kantaa vastuun omasta työstään. Psykologinen turvallisuus tarkoittaa meillä sitä, että jokaisella on mahdollisuus kehittää toimintaa, tuoda esiin epäkohtia ja esittää muutosideoita.

Vaikuttavuus

Merkityksellisyys, tyytyväinen asiakas, asiantuntijuus, edelläkävijyys​

Koemme työmme merkitykselliseksi sekä yksilön että yhteiskunnan kannalta. Tyytyväinen asiakas on merkki onnistumisestamme. Kehitämme asiantuntijuuttamme jatkuvasti ja uskallamme ajatella luovasti – out of the box. Edelläkävijyytemme varmistaa missiomme toteutumisen: We build better software.

Yhteisöllisyys

Positiivisuus, yhdessä oppiminen, avoimuus​

Opimme ja onnistumme yhdessä. Yhteistoimintamme perustuu positiivisuuteen, se ohjaa vuorovaikutustamme ja kehittymistämme. Kohtaamme muut ihmiset ystävällisesti ja arvostavasti. Keskinäinen kommunikointimme on avointa ja läpinäkyvää.

Toimintamallimme

Olemme vuodesta 2014 lähtien hämmästyttäneet asiakkaitamme 100 % toimitusvarmuudella, radikaalisti lyhyemmillä toimituksilla ja tarpeita vastaavilla, laadukkailla järjestelmillä. Toimintamme ytimessä on oma korkean tuottavuuden sovelluskehitysalustamme, joka automatisoi ison osan käsin tehtävästä koodauksesta.

Tutustu korkean tuottavuuden sovelluskehitykseen