Asianhallinta

Nainen käyttämässä asianhallinnan ohjelmistoa

Takkuaako jäsenpalvelunne hitaan asiankäsittelyn takia, luoden epätyytyväisyyttä jäsenissä ja sidosryhmissä? Hankaloituuko asiakaspalvelutyö piilossa olevien ja hajaantuneiden tietojen tai epäselvien prosessien takia? Eivätkö nykyiset työkalut tarjoa kokonaiskuvaa jäsenpalvelun tilanteesta toiminnan ohjaamiseksi?

SC Softwaren asianhallinnan ratkaisu parantaa liiton jäsenpalvelun läpinäkyvyyttä ja jatkuvuutta, tehostaen jäsenpalvelussa toimivien ammattilaisten työtä. Ripeästi ja turvallisesti edistyvä asiankäsittely luo modernin ja sujuvan palvelukokemuksen myös liiton asiakkaalle.

Tuki liiton digitaaliselle jäsenpalvelulle

Asianhallinnan ratkaisu toimii keskeisenä järjestelmänä liiton digitaalisissa jäsen- ja sidosryhmäpalveluissa. Ratkaisu tarjoaa helppokäyttöinen käsittely-ympäristön erityyppisille asioille ja yhteydenotoille, esimerkiksi palvelu-, työsuhdeneuvonta- ja jäsenyysasioille sekä erimielisyys-, riita- ja lakiasioille.

Järjestelmään kirjataan aihetyypeittäin jäseniin, työnantajiin, yhdistyksiin sekä muihin osapuoliin liittyvät yhteydenotot ja tapaukset. Yhteydenotot ohjautuvat automaattisesti aihetyyppikohtaisiin työjonoihin, joiden kautta asiakaspalvelutyötä ohjataan oikeille tiimeille tai henkilöille. Järjestelmä tarjoaa kattavat ja tietoturvatut toiminnot muun muassa työjonojen hallintaan, monikanavaiseen viestintään, tapaushistorian hallintaan sekä raportointiin.

Ratkaisu kustomoidaan tarpeisiinne sopiviksi

Ohjelmistotuote on nopea ja kustannustehokas tapa toteuttaa tarpeitanne vastaava järjestelmä, jossa pohjana on pitkälti valmiiksi ajateltu, useiden ammattiliittojen kanssa sparrattu pohjaprosessi. Ratkaisut kustomoidaan ja integroidaan aina tarpeen mukaan järjestö- ja liittokohtaisiin toimintamalleihin sopiviksi. Ratkaisuissa myös käytettävyys, tietoturva, tietosuoja, roolikohtaiset ominaisuudet, toimivuus monilla laitteilla sekä muut yleiset järjestelmätarpeet ovat valmiiksi ammattitaidolla toteutettuja.

Kaikki järjestösektorin ohjelmistotuotteet

Kokemuksia

”Järjestelmä parantaa jäsenpalvelun jatkuvuutta ja sujuvuutta sekä tehostaa jäsenpalveluissa toimivien ammattilaisten yhteistyötä, luoden läpinäkyvyyttä toimintaan. Isot odotuksemme on jopa ylitetty.”

Kristiina Tuhkiainen, työmarkkinalakimies, Opetusalan ammattijärjestö OAJ

Lue lisää

”Järjestelmän avulla olemme yhtenäistäneet sisäistä toimintaamme. Visuaaliset ja eri näkökulmia tarjoavat tilannekuvat ovat luoneet läpinäkyvyyttä toimintaamme ja auttaneet analysoimaan ja ohjaamaan kenttätyötä.”

Ari Pöyry, CIO, Teollisuusliitto

Lue lisää

”Järjestelmät tulevat parantamaan tiedon läpinäkyvyyttä ja avoimuutta, kun käsiteltävät asiat ja tiedostot eivät jää piiloon yksittäisen henkilön sähköpostiin tai kansioihin. Lisäksi monenlaista hajanaista tietoa on siirretty exceleistä järjestelmän piiriin.”

Eric Puchner, IT- ja kehittämisasiantuntija, Suomen Asianajajaliitto

Lue lisää

Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Autamme pohtimaan juuri teille sopivia ratkaisuja. Jätä viesti lomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan.

mari niemelä
Mari Niemelä
Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →