Kattavat työkalut kokousten hallintaan

Kokoushallinta järjestelmä ja puheenjohtajan näkymä auki näytöillä

Kokoushallinnan ratkaisu on helppokäyttöinen työkalu kokousten valmistelutöiden, läpiviennin ja jälkitoimien hallintaan.

Ratkaisu tehostaa merkittävästi kokoukseen liittyvää työskentelyä automatisoiden rutiinitöitä, digitalisoiden papereiden avulla hoidettuja prosesseja ja tuomalla kattavasti työkaluja eri rooleissa toimiville käyttäjille.

Kokousalusta kaikentyyppisille kokouksille

Ratkaisu sopii erityyppisten kokousten järjestämiseen niin paikan päällä kuin etänä, skaalautuen isoillekin käyttäjämäärille. Ratkaisu tukee ja ohjaa kokouksen eri vaiheita, tarjoten kohdistetut työkalut mm. kokouksen puheenjohtajalle, sihteereille, osallistujille ja seuraajille. Ratkaisu integroituu Teamsiin tai Zoomiin, joiden kautta luodaan kokouksen video- ja ääniyhteys.

Järjestelmä sisältää kokoustyöskentelyä tukevat työkalut mm. aloitteiden vastaanottamiseen, kokouksen suunnitteluun ja julkaisuun, esityslistan laatimiseen ja juoksuttamiseen, läsnäolon ilmoittamiseen ja tarkasteluun, puheenvuoropyyntöihin, sähköiseen äänestämiseen, muistiinpanoihin ja moniin muihin tarpeisiin.

Varaa esittely asiantuntijamme kanssa!

Kaikki järjestösektorin ohjelmistotuotteet


Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Autamme pohtimaan juuri teille sopivia ratkaisuja. Jätä viesti lomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan.

mari niemelä
Mari Niemelä
Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →