Kattava näkyvyys organisaation investointeihin

investointien hallinnan järjestelmä

Investointien hallinnan ratkaisu tarjoaa organisaatiolle kaiken olennaisen investointien elinkaarenaikaisen tiedon. Se antaa kattavan ja ajantasaisen näkyvyyden investointiporfolioon helpottaen kustannusten ja aikataulujen ennustettavuutta.

Työkalut investointien elinkaaren hallintaan

Onko investointitietonne siiloutuneet useisiin järjestelmiin ja kansioihin, ja ajantasainen kokonaisnäkymä organisaatiosi kaikkiin investointeihin on hämärtynyt? Eikö investointien hallinnalla ole selkeää prosessia tai vastuuhenkilöitä? Takkuaako budjetin seuranta ja kustannusten ja aikataulujen ennustaminen?

Investointien hallinnan ratkaisu tukee ja ohjaa investointien elinkaaren hallinnan prosessin eri vaiheita alkaen investointikohteen perustamisesta aina investoinnin seurantaan ja jälkilaskentaan. Ratkaisu tarjoaa myös investointien hallintaan eri rooleissa osallistuville ammattilaisille helpon tavan päästä käsiksi itselleen olennaiseen tietoon ja hallinnoida omia tehtäviään.

Investointien hallinnan ratkaisu on yhteensopiva myös SC Softwaren SC Sourcing Suite hankinnan johtamisjärjestelmän kanssa.

Varaa esittely asiantuntijamme kanssa!


Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Mari Niemelä

Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi