HankintaSampo - sähköinen kilpailutusjärjestelmä helppona SaaS-palveluna

Parempaa softaa -kuvituskuva

Kirjaudu HankintaSampo -kilpailutusjärjestelmään tai rekisteröidy ja osallistu kilpailutuksiin:

hankintasampo.fi →


HankintaSampo on SaaS-palveluna toimitettava valmistuote, jolla toteutat sähköiset kilpailutukset hankintalain mukaisesti. Mikäli haluatte nopeasti käyttöönotettavan sähköisen kilpailutusjärjestelmän, HankintaSampo on teille oikea valinta.

Sähköinen kilpailutusjärjestelmä

HankintaSammon kilpailutushallinta tukee hankintalain mukaisia sähköisiä kilpailutusprosesseja. Täytettyäsi ilmoitus- tai tarjouspyyntölomakkeet sovelluksessa, ne julkaistaan automaattisesti Hilmassa sekä HankintaSammon omassa tarjouskilpailujen julkaisukanavassa. Rekisteröityneet tarjoajat pääsevät näin helposti selaamaan avoimia kilpailutuksia ja tekemään tarjouksia.

Kilpailutussovellus tukee kaikkia hankintalain mukaisia kilpailutusprosesseja sekä kansallisen kynnysarvon alittavia pienhankintoja. Lomakkeet ohjaavat täyttämään vaaditut tiedot valitun kilpailutusprosessin mukaan, mikä tekee tarjouspyyntöjen laatimisesta helppoa. Sovellusta voi täydentää myös hankintojen suunnittelutyökaluilla. Kysy lisää!

Haluatko kuulla lisää?

Varaa esittely asiantuntijamme kanssa, niin kerromme mielellämme lisää! Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai suoraan myyjään, niin sovimme esittelyajan kanssasi.

joel ollikainen

Joel Ollikainen

Procurement Specialist joel.ollikainen@scsoftware.fi +358 50 546 2120

Ota yhteyttä tai varaa esittely!