Jäsenrekisteri | Ammattiliiton jäsenrekisteriohjelma

Jäsenrekisterin laskutusajot -näkymä auki läppärillä

Jäsenrekisteri on lähtökohta tehokkaaseen jäsenpalveluun

Jäsenrekisteri on tehokas ja helppokäyttöinen työkalu jäsentiedon hallintaan ja hyödyntämiseen. Pitkälle automatisoidut prosessit, ajantasaisen tiedon saatavuus sekä yhdisteltävyys muihin järjestelmiin helpottavat liiton ammattilaisten arkea, ja luovat näin myös jäsenelle sujuvamman palvelukokemuksen.

Jäsenrekisterillä hallitset tiedot muun muassa jäsenistä, sidosryhmäorganisaatioista, jäsenten luottamustoimista, ansiomerkeistä ja lehtitilauksista. Lisäksi teet järjestelmällä helposti raportit ja listojen poiminnat sekä luot automaattisesti laskutusaineistot jäsenmaksuista, lehtitilaisuuksista ja tilaisuuksista.

Jäsenrekisterijärjestelmä – kokonaisratkaisu moderniin jäsenpalveluun

Suosittelemassamme jäsenpalvelun kokonaisratkaisussa ammattiliiton jäsenrekisteriasianhallinnan ratkaisu sekä luottamusmiesten ja muiden jäsenten tarpeita palvelevat sähköiset asiointipalvelut tukevat keskitettyä, systemaattista jäsenpalveluprosessia. Yhteen toimivat ratkaisut mahdollistavat yhden luukun asiointikokemuksen, työn maksimaalisen automatisoinnin, turvallisen tietojenkäsittelyn ja viestinnän sekä datan tehokkaan käytön johtamisen ja päätöksenteon tueksi.

Jäsenten asiointipalvelussa aloittamat asiat siirtyvät automaattisesti oikeiden käsittelijöiden työjonoihin. Asioiden käsittelyä edistyy keskitetysti ja läpinäkyvästi asianhallinnan ratkaisussa. Jäsen voi seurata asian etenemistä reaaliajassa ja viestiä liiton suuntaan asiointipalvelun kautta. Yhdessä järjestelmät tarjoavat oikea-aikaista tietoa jäsenestä ja tämän työsuhteesta ja palveluhistoriasta, tehden palvelusta saumatonta molemmille osapuolille.

jäsenrekisteri-sc-software

Ratkaisu kustomoidaan tarpeisiinne sopiviksi

Valmisratkaisu on nopea ja kustannustehokas tapa toteuttaa tarpeitanne vastaava järjestelmä, jossa pohjana on pitkälti valmiiksi ajateltu, useiden liittojen kanssa sparrattu pohjaprosessi. Valmisratkaisut kustomoidaan ja integroidaan aina tarpeen mukaan järjestö- ja liittokohtaisiin toimintamalleihin sopiviksi. Ratkaisuissa myös käytettävyys, tietoturva, tietosuoja, roolikohtaiset ominaisuudet, toimivuus monilla laitteilla sekä muut yleiset järjestelmätarpeet ovat valmiiksi ammattitaidolla toteutettuja.

Kaikki järjestösektorin ohjelmistotuotteet


Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Autamme pohtimaan juuri teille sopivia ratkaisuja. Jätä viesti lomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan.

mari niemelä
Mari Niemelä
Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →