Keskitetty alusta työehtosopimuksille, tulkinnoille ja ohjeistuksille

Työehtosopimukset (TES) ovat ammattiliiton tärkeimpiä tuotteita. TES:iin liittyy valtava määrä intellektuaalista pääomaa, jonka saatavuus on kriittistä tulkintojen yhtenäisyyden sekä tulevien sopimuskierrosten onnistumisen kannalta. 

Usein työehtosopimuksiin liittyvää tietoa ei kuitenkaan hallita systemaattisesti, vaan TES-tulkinnat, erilaiset tulkintaohjeet ja -oppaat sekä eri lähteistä tulevat TES-muutosesitykset ovat hajallaan ja vaikea löytää. TES-prosessiin ja tulkintojen muodostamiseen liittyy myös hiljaista tietoa, jonka tallentamiseen ei usein ole olemassa toimintamallia eikä työkaluja.

Tehokas TES-hallintamalli ja jakelukanava

TES-sovellus tarjoaa yhtenäisen hallintamalli ja jakelukanava TES-tulkinnoille, tulkintaohjeistukselle sekä itse työehtosopimuksille. Se helpottaa työehtosopimuksiin liittyvän ajantasaisen tiedon löytymistä ja hyödyntämistä, sekä tehostaa tulkintojen ja tulkintaohjeistuksen laatimista ja kehittämistä.

TES-sovellus on paljon kaivattu työkalu esimerkiksi jäsenneuvonnassa ja luottamusmiesten toiminnassa, ja integraatioiden avulla se saadaan monipuolisesti käyttöön eri palvelujen yhteyksiin liiton eri toimijoille.

Kaikki järjestösektorin ohjelmistotuotteetTiina Vestman

CEO / Myynti tiina.vestman[at]scsoftware.fi +358 50 561 4453

Ota yhteyttä tai varaa esittely!