Keskitetty alusta työehtosopimuksille, tulkinnoille ja ohjeistuksille

Työehtosopimukset (TES) ovat ammattiliiton tärkeimpiä tuotteita. Työehtosopimuksiin liittyy valtava määrä intellektuaalista pääomaa, jonka saatavuus on kriittistä tulkintojen yhtenäisyyden sekä tulevien sopimuskierrosten onnistumisen kannalta. 

Usein työehtosopimuksiin liittyvää tietoa ei kuitenkaan hallita systemaattisesti, vaan TES-tulkinnat, erilaiset tulkintaohjeet ja -oppaat sekä eri lähteistä tulevat TES-muutosesitykset ovat hajallaan ja vaikea löytää. TES-prosessiin ja tulkintojen muodostamiseen liittyy myös hiljaista tietoa, jonka tallentamiseen ei usein ole olemassa toimintamallia eikä työkaluja.

Tehokas TES-hallintamalli ja jakelukanava

TES-sovellus tarjoaa yhtenäisen hallintamallin ja jakelukanavan TES-tulkinnoille, tulkintaohjeistukselle sekä itse työehtosopimuksille. Se helpottaa työehtosopimuksiin liittyvän ajantasaisen tiedon löytymistä ja hyödyntämistä, sekä tehostaa tulkintojen ja tulkintaohjeistuksen laatimista ja kehittämistä.

TES-sovellus on paljon kaivattu työkalu esimerkiksi jäsenneuvonnassa ja luottamusmiesten toiminnassa, ja integraatioiden avulla se saadaan monipuolisesti käyttöön eri palvelujen yhteyksiin liiton eri toimijoille.

Kaikki järjestösektorin ohjelmistotuotteet


Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Autamme pohtimaan juuri teille sopivia ratkaisuja. Jätä viesti lomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan.

mari niemelä
Mari Niemelä
Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →