Palvelut

Ohjelmistokehitys yksilöllisiin tarpeisiin

Palvelut

SC Software on ohjelmistokehityskumppani asiakaskohtaisten järjestelmien rakentamisessa

Ohjelmistokehityspalvelu on oikea lähestymistapa silloin, kun markkinoilta ei löydy tarpeisiinne sopivaa ohjelmistotuotetta. Sovellustuotannossamme hyödynnämme low-codea ja perinteisiä ohjelmistokehitysmenetelmiä yhdistelevää kehitysalustaamme, jonka avulla tarpeidenne mukaiset sovellukset rakentuvat ajallaan ja budjetissa.

1

Nopea

Lyhennämme radikaalisti ohjelmistotoimitusten läpimenoaikoja.

2

Ennustettava

Ratkaisut valmistuvat aikataulussa ja budjetissa.

3

Innostava

Tarjoamme visuaalisen ja asiakkaan osallistavan toteutusprosessin.

4

Lisäarvo

Saat nopeasti näkyviä tuloksia ja työläät ominaisuudet valmiina osana sovellusta.

Ohjelmistojen kehitysprojektit täydellä palvelulla

Olemme kumppanisi kaikenkokoisissa ohjelmistokehityshankkeissa aina sovelluksen suunnittelusta toteutukseen, käyttöönottoon, ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Kokeneet ammattilaisemme huolehtivat, että projekti ja sen lopputulokset toteutuvat sovitun mukaisesti.Projektinhallinta


Määrittelytyöpajat


Ohjelmiston suunnittelu ja toteutus


Integraatiot ja migraatiot


Laadunvarmistus


Käyttöönotto ja tukipalvelut

Pidämme huolta järjestelmien toimivuudesta myös käyttöönoton jälkeen

Tuen ja ylläpidon palvelut

Tarjoamme sovelluksillemme kattavat tuki- ja ylläpitopalvelut. Halutessasi saat ratkaisun vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella SaaS-toimituksena, jolloin pidämme puolestasi huolta niin ohjelmistosta kuin sen infrastruktuuristakin.

Jatkuva modernisointi

Kehitysalustamme ansiosta toimittamiamme ratkaisuja voi laajentaa ja jatkokehittää kustannustehokkaasti myös käyttöönoton jälkeen. Kehitämme lisäksi jatkuvasti esimerkiksi tietoturvaan, suorituskykyyn ja käytettävyyteen liittyviä ominaisuuksia, joita on helppo ottaa käyttöön jo toimitetuissa ratkaisuissa.

Ohjelmistotoimituksia tukevat asiantuntijapalvelumme

ICT-tiekartoitus

Autamme luomaan tiekartan ja konkreettisen suunnitelman asiakkaan digitaalisten palvelujen kehittämiselle liiketoimintalähtöisesti seuraavalle 3-5 vuodelle.

Käyttöönoton tuki

Tuemme asiakasta uuden järjestelmän käyttöönotossa. Käyttöönottoprojekti voi sisältää mm. koulutusten järjestämistä sekä ohjemateriaalien ja -videoiden tuottamista.

Käytettävyys

Pitkän linjan UI/UX-osaajamme hallitsevat palvelumuotoilun ja käytettävyyden lainalaisuudet. Sovelluksemme rakennetaan aina käyttökokemus edellä.

Saavutettavuus

Otamme huomioon palveluiden käyttäjien moninaisuuden noudattamalla EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia ohjelmistoja suunniteltaessa ja toteuttaessa.

Tietosuoja

Toimittamamme ratkaisut on toteutettu EU:n tietosuoja-asetukset huomioiden. Järjestelmämme sisältävät automaattisesti tärkeimmät GDPR-ominaisuudet.

Tekoäly

Autamme tunnistamaan tekoälyn käyttökohteita ja tuomaan tekoälysovelluksen osaksi liiketoimintanne ydinjärjestelmiä.

Ohjelmistokehitysalustamme

Sovellustuotantomme ytimessä on kehittämämme korkean tuottavuuden ohjelmistokehitysalusta, joka automatisoi käsin tehtävää ohjelmointityötä ja mahdollistaa näin moninkertaisesti nopeammat ohjelmistotoimitukset.

Lue lisää

Tiina Vestman

Vice President, Sales tiina.vestman@scsoftware.fi +358 50 561 4453

Ota yhteyttä tai varaa esittely!