Palvelut

Ohjelmistokehitys yksilöllisiin tarpeisiin

Palvelut

SC Software on ohjelmistokehityskumppani asiakaskohtaisten järjestelmien rakentamisessa

Ohjelmistokehityspalvelu on oikea lähestymistapa silloin, kun markkinoilta ei löydy tarpeisiinne sopivaa ohjelmistotuotetta. Sovellustuotannossamme hyödynnämme korkean tuottavuuden sovelluskehitysalustaamme, jonka avulla tarpeidenne mukaiset sovellukset rakentuvat ajallaan ja budjetissa.

1

Nopea

Lyhennämme radikaalisti ohjelmistotoimitusten läpimenoaikoja.

2

Ennustettava

Ratkaisunne valmistuu aikataulussa ja budjetissa.

3

Innostava

Tarjoamme visuaalisen ja osallistavan toteutusprosessin.

4

Lisäarvo

Saat nopeasti näkyviä tuloksia ja työläät ominaisuudet valmiina osana sovellusta.

Ohjelmistojen kehitysprojektit täydellä palvelulla

Olemme kumppanisi kaikenkokoisissa ohjelmistokehityshankkeissa aina sovelluksen suunnittelusta toteutukseen, käyttöönottoon, ylläpitoon ja jatkokehitykseen. Kokeneet ammattilaisemme huolehtivat, että projekti ja sen lopputulokset toteutuvat tarpeidenne mukaisesti.Projektinhallinta


Määrittelytyöpajat


Ohjelmiston suunnittelu ja toteutus


Integraatiot ja migraatiot


Laadunvarmistus


Käyttöönotto ja tukipalvelut

Pidämme huolta järjestelmien toimivuudesta myös käyttöönoton jälkeen

Tuki- ja ylläpitopalvelut

Tarjoamme sovelluksillemme kattavat tuki- ja ylläpitopalvelut. Halutessanne saatte ratkaisun vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella SaaS-toimituksena, jolloin pidämme puolestanne huolta niin ohjelmistosta kuin sen infrastruktuuristakin.

Jatkuva modernisointi

Kehitysalustamme ansiosta toimittamiamme ratkaisuja voi laajentaa ja jatkokehittää kustannustehokkaasti myös käyttöönoton jälkeen. Kehitämme lisäksi jatkuvasti esimerkiksi tietoturvaan, suorituskykyyn ja käytettävyyteen liittyviä ominaisuuksia, joita on helppo ottaa käyttöön jo käytössänne oleviin ratkaisuihin.

Ohjelmistotoimituksia tukevat asiantuntijapalvelumme

ICT-tiekartoitus

Autamme luomaan tiekartan ja konkreettisen suunnitelman digitaalisten palvelujenne kehittämiselle seuraavalle 3-5 vuodelle, ottaen huomioon liiketoiminnalliset tavoitteenne.

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu on kiinteä osa sovelluskehitystämme. Sen avulla konseptoimme ja testaamme tulevaa palveluanne hioaksemme sille timanttisen käyttäjäkokemuksen.

Käytettävyys

Pitkän linjan UI/UX-osaajamme hallitsevat käytettävyyden lainalaisuudet. Hyvä käytettävyys on perusta intuitiiviselle ja helppokäyttöiselle sovellukselle, jota käyttäjät hyödyntävät tehokkaasti arjessaan.

Saavutettavuus

Otamme huomioon palveluiden käyttäjien moninaisuuden noudattamalla EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia palveluanne suunnitellessamme ja toteuttaessamme.

Tietoturva

Ohjelmistonne toteutetaan nykyajan tietoturvavaatimukset huomioiden. Meiltä saat tarvittaessa myös ammattilaistason tietoturvaskannaukset.

Integraatiot ja migraatiot

Uusi järjestelmänne voidaan integroida monipuolisesti nykyiseen IT-ympäristöönne. Migraatiolla tuomme vanhan järjestelmänne datan kätevästi uuteen järjestelmään.

Tietosuoja

Toimittamamme ratkaisut on toteutettu EU:n tietosuoja-asetukset huomioiden. Tuleva järjestelmänne sisältää automaattisesti tärkeimmät GDPR-ominaisuudet.

Automaatio ja tekoäly

Autamme tunnistamaan automaation, robotiikan ja tekoälyn hyödyntämismahdollisuuksia toiminnassanne sekä tuomaan ne osaksi palvelujanne.

Käyttöönoton tuki

Tuemme organisaatiotanne uuden järjestelmänne käyttöönotossa. Käyttöönottoprojekti voi sisältää mm. koulutusten järjestämistä sekä ohjemateriaalien ja -videoiden tuottamista.

Ohjelmistokehitysalustamme

Sovellustuotantomme ytimessä on kehittämämme korkean tuottavuuden ohjelmistokehitysalusta, joka automatisoi käsin tehtävää ohjelmointityötä ja mahdollistaa näin moninkertaisesti nopeammat ohjelmistotoimitukset.

Lue lisää

Tiina Vestman

Vice President, Sales tiina.vestman@scsoftware.fi +358 50 561 4453

Ota yhteyttä tai varaa esittely!