Kotipizza kehittää ketjuviestintää SC Softwaren ratkaisuin

kotipizzan logo ikkunassa

Kotipizza Group rakensi yhteistyössä SC Softwaren kanssa pohjoismaiden suurimmalle pizzaketjulle Kotipizzalle uuden sisäisen viestinnän kanavan, Pizzanetin. Pizzanetti on keskitetty tietopankki ja viestintäväline Kotipizza-ketjun johdolle, yrittäjille ja työntekijöille.

“Pizzanetistä haluttiin mahdollisimman käyttäjäystävällinen, vuorovaikutteinen ja ketterä erilaisten toimintojen tukemisessa. Valitun ratkaisun piti myös sopia yhteen ketjun muiden järjestelmien kanssa”, kuvailee Kotipizza Groupin viestintä- ja vastuullisuusjohtaja Antti Isokangas.

”Pizzanetin rakentaminen oli Kotipizzalle tärkeä ja mittava projekti, joka käynnistettiin vuoden 2016 alkupuolella. Haimme IT-kumppania, joka kuuntelee asiakasta herkällä korvalla, on joustava toimintatavoissaan ja osaa huomioida asiakkaan tarpeet ja toiveet tarjotuissa ratkaisuissa”, kertoo Isokangas.

“SC Software välitti aidosti lopputuloksesta”

SC Software vastasi projektissa Pizzanetin taustajärjestelmän, mobiilikäyttöisen, verkkopohjaisen extranet-käyttöliittymän sekä erilliseen mobiiliversioon tietoa siirtävän rajapinnan suunnittelusta ja toteutuksesta. SC Softwaren tiimi teki projektissa tiivistä yhteistyötä Kotipizzan operatiivisen tiimin sekä viestintätiimin kanssa.

”SC Softwaren toiminta projektissa vastasi odotuksiamme. Saimme sparrausapua, tietoa extranettien parhaista käytännöistä ja toiminnoittain useita vaihtoehtoja, joista valita. Erityisesti arvostimme sitä, että SC Softwaren kehitystiimi oli joustavasti tavoitettavissa, otti huomioon käyttäjäryhmien erityispiirteet ja välitti aidosti lopputuloksesta”, kertoo Kotipizza Groupin viestintäpäällikkö Anna Rahikainen.

”Otimme uuden Pizzanetin käyttöön syyskuussa 2017. Jalkautimme palvelun yrittäjien ja heidän henkilöstönsä käyttöön Pizzanetti-kiertueella ympäri Suomen. SC Software antoi tukea käyttöönottovaiheessa muun muassa viestinnän suunnittelussa”, Rahikainen kertoo. “Pizzanetti on saanut paljon kiitosta käyttäjiltä ja se palvelee etukäteen määriteltyjä käyttötarkoituksia. Tulemme kehittämään palvelua jatkossa aktiivisesti SC Softwaren avustuksella.”

Lue myös: Kotipizzalle rakennettiin franchisingketjun toiminnanohjausjärjestelmä

Lue myös: Sisäisen viestinnän palvelut yhtenäistävät Kotipizza Groupin ravintolaketjujen johtamista

Tutustu franchising-ratkaisuihin


Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Autamme pohtimaan juuri teille sopivia ratkaisuja. Jätä viesti lomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan.

mari niemelä
Mari Niemelä
Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →