Kotipizzalle rakennettiin franchisingketjun toiminnanohjausjärjestelmä

Kotipizzan pizzoja

Kotipizza Groupilla on lähes 300 toimipistettä yli 130:lla paikkakunnalla. Ketjun 72 miljoonan euron myynnillä se on Pohjoismaiden suurin pizzaravintolaketju.

SC Software toimitti Kotipizzalle alkuvuonna 2014 liiketoiminnan mastertiedon hallintajärjestelmän, jossa hallinnoidaan ravintoloihin, raaka-aineisiin sekä tuotteisiin liittyvää ydintietoa ja joka integroituu mm. ketjun verkkoviestintäpalveluun. Ketjun toiminnan laajentuessa ja monimuotoistuessa tuli tarpeelliseksi laajentaa ydintiedon hallintaa yrittäjiin, liikepaikkoihin sekä ravintoloihin liittyvällä elinkaari- ja portfoliotiedolla.

Franchisingketjun toiminnanohjausjärjestelmä keskittää ketjunhallinnan

Kotipizza otti käyttöön keväällä 2015 SC Softwaren toimittaman franchisingketjun toiminnanohjausjärjestelmän. Ratkaisu tarjoaa ajantasaisen tilannekuvan ravintoloihin, yrittäjärekrytoinnin prosessiin sekä sopimuselinkaariin. Ratkaisussa hallitaan kaikki tärkeimmät ravintoloihin ja yrittäjäsuhteisiin liittyvät sopimukset voimassaoloaikoineen ja muine sopimustapahtumineen.

Säännöllisesti tapahtuvat ravintola-auditoinnit sekä verkkopalvelussa tehtävät palautteet taltioidaan järjestelmään, jossa hoituu auditointien ja palautteiden määrämuotoinen hallintaprosessi. Ratkaisu tarjoaa sisältöpersonoidut sähköiset työpöydät sekä yrittäjille että myyntijohdolle alueittain. Toimitettu ratkaisu on täysin pilvipalvelupohjainen ja päätelaiteriippumaton.

Toimitus tehtiin noin kuuden kalenteriviikon aikana ja vietiin tuotantoon asiakkaalle mielekkäissä osakokonaisuuksissa. Järjestelmä perustuu SC Softwaren franchiseketjun toiminnanohjausjärjestelmä -valmisratkaisuun ja sitä on joustava sekä helppo laajentaa tulevaisuuden kasvaviin käyttötarpeisiin Kotipizza-konsernin toiminnan laajentuessa.

Lue myös: Kotipizza kehittää ketjuviestintää SC Softwaren ratkaisuin

Lue myös: Sisäisen viestinnän palvelut yhtenäistävät Kotipizza Groupin ravintolaketjujen johtamista

Tutustu franchising-ratkaisuihin


Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Autamme pohtimaan juuri teille sopivia ratkaisuja. Jätä viesti lomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan.

mari niemelä
Mari Niemelä
Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →