Valmistava teollisuus

Ohjelmistot valmistavalle teollisuudelle

Kumppanisi valmistavan teollisuuden digitalisaatiossa

Valmistava teollisuus on tärkeässä asemassa Suomen talouskehityksen kannalta. Kansainvälinen kilpailu ja muuttuva maailmantilanne ajavat yrityksiä jatkuvaan tehokkuuden parantamiseen sekä innovatiivisempaan toimintaan. Valmistavan teollisuuden prosessien digitalisointi on avainasemassa kilpailukyvyn kehittämisessä – siksi haluamme olla kumppanisi digitaalisten ratkaisujen toteuttamisessa.

Ohjelmistotuotteet valmistavalle teollisuudelle

SC Production Planner

Tuotannonsuunnittelun järjestelmä

Lue lisää

SC Kelpo

Laatupoikkeamien hallinnan ratkaisu

Lue lisää


Ohjelmistokehitys valmistavan teollisuuden tarpeisiin

Olitpa sitten digitalisaation ensiaskeleita ottava yritys tai jo kokeneempi konkari, meiltä saat tarvitsemasi avun järjestelmäratkaisujenne kehitykseen. Korkean tuottavuuden menetelmillämme pystymme toteuttamaan kustomoituja ratkaisuja nopeasti ja kustannustehokkaasti.

Ohjelmistokehityspalvelut

Ohjelmistotoimituksia tukevat asiantuntijapalvelumme

ICT-tiekartoitus

Autamme luomaan tiekartan ja konkreettisen suunnitelman digitaalisten palvelujen kehittämiselle liiketoimintalähtöisesti seuraavalle 3-5 vuodelle.

GDPR-palvelut

Toimittamamme ratkaisut on toteutettu EU:n tietosuoja-asetukset huomioiden. Lisäksi tarjoamme monipuolista GDPR-konsultaatiota.

Käytettävyys

Pitkän linjan UI/UX-osaajamme hallitsevat palvelumuotoilun ja käytettävyyden lainalaisuudet.

Saavutettavuus

Otamme huomioon palveluiden käyttäjien moninaisuuden noudattamalla EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia ohjelmistoja suunniteltaessa ja toteuttaessa.

Raportointiratkaisut

Yhdistelemme tietoa sekä sisäisistä että ulkoisista tietolähteistä, visualisoiden datan helppokäyttöisiksi raporteiksi ja tuoden ne osaksi järjestelmäänne.

Tekoäly

Autamme tunnistamaan tekoälyn käyttökohteita ja tuomaan tekoälysovelluksen osaksi liiketoiminnan ydinjärjestelmiänne.

Kokemuksia

“SC Software erottui selvästi muista toimijoista jo itse tarjousvaiheessa, kun saimme nähtäville meidän tarkoitukseemme soveltuvan, jo lähes valmiin ratkaisun, mistä olimme todella vaikuttuneita. Tämä lyhensi myös projektin toteutusaikaa huomattavasti, kun suunnittelusta toteutukseen kului ainoastaan muutamia viikkoja.”

Suvi Sell
Hankintajohtaja, Tana Oy

mari niemelä

Mari Niemelä

Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491

Ota yhteyttä tai varaa esittely!