SC Production Planner tehokkaaseen tuotannonsuunnitteluun

SC Production Planner on ohjelmistotuote valmistavan teollisuuden tuotannonsuunnitteluun. Ratkaisun avulla tuotannon tilanne ja eteneminen tulee läpinäkyväksi koko organisaatiolle.

Ohjaatko tuotantoasi perustuen tilauskantaan ja myyntiennusteisiin? Onko tuotteiden valmistumisaikatauluja hankala arvioida monien muuttujien ja poikkeamien takia? Oletko jatkuvasti selvittämässä tuotannon tilannetta sen eri osapuolilta?

SC Production Planner mahdollistaa sekä tilaus- että myyntiennustetiedon tuomisen järjestelmään integraatioiden kautta. Tuotantoon vaikuttavia muuttujia, kuten kapasiteettia, työvaiheiden aikoja, resursseja ja työaikoja säätämällä järjestelmä luo aikatauluehdotuksia tuotannon eri vaiheille. Näin automaatio säästää vaivaa tuotannonsuunnittelulta, ja kaikki osapuolet pääsevät helposti näkemään tuotannon tilanteen.

”Järjestelmän käyttöönoton etuja ovat tiedonvälityksen tehostuminen, nopeampi reagointi mahdollisiin poikkeamiin ja manuaalisen työn väheneminen automaation myötä. Projekti saatiin vietyä maaliin sovitusti muutamassa kuukaudessa.” Suvi Sell, hankintajohtaja, Tana Oy


Tutustu kaikkiin valmistavan teollisuuden ratkaisuihin


olli väätäinen

Olli Väätäinen

CEO olli.vaatainen@scsoftware.fi +358 50 557 8111

Ota yhteyttä tai varaa esittely!