SC Production Planner tehokkaaseen tuotannonsuunnitteluun

SC Production Planner on ohjelmistotuote valmistavan teollisuuden tuotannonsuunnitteluun. Ratkaisun avulla tuotannon tilanne ja eteneminen tulee läpinäkyväksi koko organisaatiolle.

Ohjaatko tuotantoasi perustuen tilauskantaan ja myyntiennusteisiin? Onko tuotteiden valmistumisaikatauluja hankala arvioida monien muuttujien ja poikkeamien takia? Oletko jatkuvasti selvittämässä tuotannon tilannetta sen eri osapuolilta?

SC Production Planner mahdollistaa sekä tilaus- että myyntiennustetiedon tuomisen järjestelmään integraatioiden kautta. Tuotantoon vaikuttavia muuttujia, kuten kapasiteettia, työvaiheiden aikoja, resursseja ja työaikoja säätämällä järjestelmä luo aikatauluehdotuksia tuotannon eri vaiheille. Näin automaatio säästää vaivaa tuotannonsuunnittelulta, ja kaikki osapuolet pääsevät helposti näkemään tuotannon tilanteen.

“Järjestelmä on tuonut näkyvyyden tuotannonsuunnitteluun ja tilauskantaan koko verkostolle aina myynnistä materiaalitoimitukseen. Näemme nyt visuaalisesti suunnitelman noin vuodeksi eteenpäin, mikä helpottaa tuotannon valmistelua. Ratkaisun käyttöönotto on näkynyt myös säästettynä työaikana, sillä palaverien, väärinkäsitysten ja virheiden määrä on vähentynyt.” Juha Tapanen, Production Planning Manager, Tana Oy


Tutustu kaikkiin valmistavan teollisuuden ratkaisuihin

mari niemelä

Mari Niemelä

Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491

Ota yhteyttä tai varaa esittely!