VR Groupin investointisalkku läpinäkyväksi investointien hallinnan ratkaisulla

VR:n Allegro-juna ajamassa sillalla, ympärillä metsäinen peltomaisema

VR Groupilla on otettu käyttöön SC Softwaren toimittaman investointien hallinnan ratkaisu. Ratkaisun toimitusprojekti vietiin läpi syyskaudella 2015.

Investointien hallintaratkaisu muodostaa modernin sovelluskokonaisuuden, tarjoten työvälineet konsernin investointisalkun hallintaan investointien koko elinkaaren ajalle. Toimitettu ratkaisu mahdollistaa ajantasaisen investointien tilannekuvan ja investointeihin liittyvien tehtävien hallinnan toimenkuva- ja vastuualuekohtaisilla työpöydillä. Niin ikään investointikohtaisten budjettien, ennusteiden ja toteumien seurantaan löytyy tarvittavat välineet.

”Ratkaisun avulla saamme investointiprosessimme kertaheitolla haltuun. Tieto on keskitetysti yhdessä paikassa ja koko investointiportfoliomme on läpinäkyvämpi ja paremmin hallittavissa”, kertoo VR:n Business Control & Financial Services Director Maarit Aalto.

“Nopea ja helposti seurattava projekti”

”Itse toimitusprojekti SC Softwaren kanssa on ollut positiivinen kokemus”, Aalto jatkaa. “Ei ole oikein mielekästä tehdä projekteja vuosien kestävinä megaprojekteina. SC Softwaren kanssa on ollut alusta alkaen selvää, että projekti tehdään nopealla aikataululla vaiheistetusti ja pystymme silti samalla helposti seuraamaan, mitä kussakin projektin vaiheessa on saatu aikaiseksi. Lopputuloksena syntynyt ratkaisu vastaa projektille asettamiamme tavoitteita erittäin hyvin”, Aalto toteaa.

“SC Softwaren kanssa on ollut alusta alkaen selvää, että projekti tehdään nopealla aikataululla” Maarit Aalto, Business Control & Financial Services Director, VR Group

”Yhteistyömme investointien hallinnan ratkaisun parissa oli luontevaa jatkoa aiemmin toimitettuun strategisen hankinnan ratkaisukokonaisuuteen“, kommentoi SC Softwaren myyntijohtaja Tiina Vestman. “On ollut hienoa päästä aitiopaikalle digitalisoimaan suuren suomalaisen konsernin yhtä keskeisintä taloushallinnon prosessia. Aiemmin manuaalinen prosessi pystyttiin digitalisoimaan ja tarjoamaan prosessin ympärillä toimiville yli sadalle henkilölle työvälineet investointien koko elinkaaren hallintaan”.

“Projektissa toteutettiin laaja ratkaisu lyhyessä ajassa, mutta tiivis ja määrätietoinen yhteistyö VR Groupin ammattilaisten kanssa varmisti sen, että projekti oli molemmille osapuolille positiivinen kokemus ja tavoitteisiin päästiin”, päättää Vestman.

Tutustu investointien hallinnan ratkaisuun


Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Autamme pohtimaan juuri teille sopivia ratkaisuja. Jätä viesti lomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan.

mari niemelä
Mari Niemelä
Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →