Asiakaskohtaisesti räätälöity SaaS-palvelu kehitettiin alle kahdessa kuukaudessa Puumiehet ry:lle 

Kaadettuja puita metsätyömaalla

SC Software kehitti Puumiehet ry:lle asiakaskohtaisesti räätälöidyn SaaS-palvelun, jonka avulla järjestö arkistoi ja hyödyntää julkaisutoiminnassaan toimittamaansa Puumies-lehteä. Puumiehet ry on järjestö, joka koostuu puu- ja metsäalalla toimivista henkilöistä. Toiminnan tavoitteena on ammattitaidon ylläpitäminen ja suomalaisen puun puolesta toimiminen.

“Yllätyimme, miten nopeasti sovelluksen kehitys tapahtui” Petri Puttonen, yhteyspäällikkö, Puumiehet ry

“Puumiehet ry on perustettu vuonna 1930, ja Puumies-lehteä on julkaistu vuodesta 1955 lähtien”, kertoo Puumiehet ry:n yhteyspäällikkö Petri Puttonen. ”Meillä toimituksessa on usein tarpeena etsiä tietoa vanhoista julkaisuista, esimerkiksi mitä on aiemmin kirjoitettu tietystä yrityksestä, tapahtumasta tai vaikka laitteesta. Vanhojen lehtien läpikäyminen vaati meiltä paljon aikaa ja vaivaa.”

Sovellus nopeuttaa tiedonhakua vanhoista julkaisuista

Lehtidatan hallinnointisovellus tukee tiedon löydettävyyttä ja tiedonhaun nopeutta verrattuna fyysiseen lehtien selailuun. Sähköinen arkistointi hakutoiminnallisuuksineen auttaa lehtidatan ylläpitoa jatkossakin.

“Tallennamme uusien julkaisujemme uutiset ja artikkelit avainsanoineen sovellukseen. Julkaisut tallennetaan myös pdf-versioina, jolloin sisältöjä pääsee selaamaan suoraan sovelluksessa. Pikkuhiljaa skannaamme ja tallennamme myös vanhempia julkaisuja arkistoon”, Puttonen kertoo.

Ensimmäinen sovellusversio valmistui viikossa

Sovellus toteutettiin SC Softwaren korkean tuottavuuden ohjelmistokehitysmenetelmällä. Sen avulla pystytään tehokkaasti toteuttamaan asiakastarpeen mukaisesti räätälöityjä pilvipohjaisia sovelluksia.

“Yllätyimme, miten nopeasti sovelluksen kehitys tapahtui”, Puttonen kertoo. “Lähetimme SC Softwarelle ensimmäisen yhteydenoton jälkeen vähän esitietoa meidän tarpeistamme, ja jo seuraavalla viikolla pääsimme näkemään lähes valmiin sovelluksen. Kehitysprosessi oli meille erittäin miellyttävä, ja lopullinen versio sovelluksesta oli nopeasti valmis”, Puttonen kehuu.

Sovellus on otettu hyvillä mielin vastaan Puumiehet ry:llä:

“Sovelluksen käyttö on ollut helppoa ja nopeaa. Tietokanta auttaa meitä paljon päivittäisessä työssämme toimituksessa, ja jatkoa ajatellen sitä on tarkoitus hyödyntää myös meidän verkkosivuillamme, josta voimme jakaa kantaan pääsyä rajoitetusti muillekin”, Puttonen kommentoi.

“SC:ltä oltiin todella aktiivisia meidän suuntaamme alusta lähtien, ja projektin läpivienti oli sujuvaa ja nopeaa. Projekti oli kaikkiaan positiivinen kokemus”, Puttonen päättää.

Projektin lopputulos

• Puumiehet-lehden arkistointiin ja datanhallintaan kehitetty uniikki SaaS-palvelu

• Tiedonetsintä vanhoista julkaisuista hakutoimintojen avulla tehokasta verrattuna fyysisten lehtien ja pdf-tiedostojen selailuun

• Sujuva ja nopea projektin läpivienti ja käyttöönotto

Näitä palveluja hyödynsimme

Asiakaskohtainen ohjelmistokehitys >


Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Autamme pohtimaan juuri teille sopivia ratkaisuja. Jätä viesti lomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan.

mari niemelä
Mari Niemelä
Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →