GROOM parturit keskittää ketjuviestinnän SC Franchise ERP -alustalle

Groomin parturit leikkaamassa asiakkaidensa hiuksia peilien edessä

Kansikuva: Susanna Nordvall

Miesten parturipalveluihin erikoistunut franchisingketju GROOM parturit on ottanut käyttöönsä SC Softwaren toimittaman Franchise ERP -ohjelmiston. Ratkaisu on tarkoitettu franchiseketjun johtamisen, ketjuviestinnän ja operatiivisen toiminnan tueksi. Taustajärjestelmä ja siihen liittyvä asiointipalvelu tarjoavat digitaalisen alustan, jolla ketjujohto voi viestiä mm. yhteisistä toimintamalleista, ohjeista, uutisista ja markkinointikampanjoista läpi koko ketjun.

“Viestimme ennen ilmaisjärjestelmien, kuten Facebook-ryhmien, sähköpostin tai muiden kanavien kautta”, kertoo GROOMin toimitusjohtaja Sami Heino. “Eri kanavien kautta viestintä oli sekavaa, eikä nuorempi sukupolvi enää käytä esimerkiksi Facebookia. Somen kautta viestiessä työ sekoittui myös jatkuvasti henkilökohtaiseen elämään. Näiden syiden takia halusimme ammattijärjestelmän, jolle viestinnän voi keskittää”, Heino jatkaa.

Tehokas tiedonkulku tukee brändin yhtenäisyyttä

Franchisingliiketoiminnan laajentuessa on tärkeää, että toiminta säilyy yhdenmukaisena: esimerkiksi markkinointikampanjoissa annetut lupaukset tulee toteuttaa samalla kaavalla kaikissa ketjun toimipisteissä. Näin myös asiakkaat saavat yhtenäisen kokemuksen paikasta riippumatta, mikä luo positiivista suhdetta ketjun brändiin.

“Ratkaisu tulee olemaan yksi tärkeimpiä työkalujamme. Sen avulla saamme tiedon, uutiset ja kampanjat kulkemaan halutunlaisena läpi koko kentän. Jos viestikapula kulkee usean välikäden kautta, vaarana on viestin muuttuminen tai kapulan putoaminen kokonaan matkan varrella”, Heino pohtii.

Hyödyt havaittavissa ketjujohdosta kentälle asti

Tehokkaan viestinnän vaikutukset näkyvät liiketoiminnassa monella tasolla:

“Viestinnän keskittäminen säästää aikaa, parantaa tiedon löydettävyyttä ja auttaa johtoa ketjunohjauksessa. Tehokas viestintä vähentää myös yrittäjien työkuormaa ja lisää työtyytyväisyyttä kentällä, kun työntekijöille on selvää mitä tehdä. Lopulta tämä näkyy asiakkaillekin parempana palveluna”, Heino toteaa.

“Käyttäjät ovat kehuneet järjestelmää helppokäyttöiseksi. Uskon, että tuote sopii kaikille franchiseketjuille”, Heino päättää.

Tutustu franchise ERP -ratkaisuun


Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Autamme pohtimaan juuri teille sopivia ratkaisuja. Jätä viesti lomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan.

mari niemelä
Mari Niemelä
Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →