Julkiseen hankintaan

Julkisen hankinnan ratkaisut ja palvelut

Julkisen hankinnan ratkaisut

Julkisilla hankinnoilla on vaikutus koko yhteiskuntaan ja julkisten varojen käyttöön. Siksi julkisten organisaatioiden toiminnan kehittäminen tehokkaampaan, mutta myös vaikutuksiltaan parempaan suuntaan on tärkeää.

Autamme sinua hankintaprosessien ja -järjestelmien kehityksessä huomioiden organisaatiosi yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Digitaalisen palvelukehityksen sekä julkisten hankintojen toimialan asiantuntijoillamme on vuosien kokemus julkisen sektorin ohjelmistoprojekteista, ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä niiden laadukkaisiin lopputuloksiin.Ohjelmistotuotteet ja palvelut julkisille hankintaorganisaatioille

SC Sourcing Suite

Julkisten hankintojen kokonaisvaltaiseen johtamiseen ja toteuttamiseen.

Lue lisää →

HankintaSampo

Julkisten hankintojen kilpailutus SaaS-palveluna.

Lue lisää →

TyöllisyysSampo

Työllisyyspalvelujen dynaamisiin pienhankintoihin.

Lue lisää →


Lisäpalvelut ohjelmistotoimituksiimme

ICT-tiekartoitus

Autamme luomaan tiekartan ja konkreettisen suunnitelman digitaalisten palvelujenne kehittämiselle seuraavalle 3-5 vuodelle, ottaen huomioon liiketoiminnalliset tavoitteenne.

Palvelumuotoilu

Palvelumuotoilu on kiinteä osa sovelluskehitystämme. Sen avulla konseptoimme ja testaamme tulevaa palveluanne hioaksemme sille timanttisen käyttäjäkokemuksen.

Käytettävyys

Pitkän linjan UI/UX-osaajamme hallitsevat käytettävyyden lainalaisuudet. Hyvä käytettävyys on perusta intuitiiviselle ja helppokäyttöiselle sovellukselle, jota käyttäjät hyödyntävät tehokkaasti arjessaan.

Saavutettavuus

Otamme huomioon palveluiden käyttäjien moninaisuuden noudattamalla EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia palveluanne suunnitellessamme ja toteuttaessamme.

Tietoturva

Ohjelmistonne toteutetaan nykyajan tietoturvavaatimukset huomioiden. Meiltä saat tarvittaessa myös ammattilaistason tietoturvaskannaukset.

Integraatiot ja migraatiot

Uusi järjestelmänne voidaan integroida monipuolisesti nykyiseen IT-ympäristöönne. Migraatiolla tuomme vanhan järjestelmänne datan kätevästi uuteen järjestelmään.

Tietosuoja

Toimittamamme ratkaisut on toteutettu EU:n tietosuoja-asetukset huomioiden. Tuleva järjestelmänne sisältää automaattisesti tärkeimmät GDPR-ominaisuudet.

Automaatio ja tekoäly

Autamme tunnistamaan automaation, robotiikan ja tekoälyn hyödyntämismahdollisuuksia toiminnassanne sekä tuomaan ne osaksi palvelujanne.

Käyttöönoton tuki

Tuemme organisaatiotanne uuden järjestelmänne käyttöönotossa. Käyttöönottoprojekti voi sisältää mm. koulutusten järjestämistä sekä ohjemateriaalien ja -videoiden tuottamista.

Asiakkaidemme kokemuksia

”Järjestelmä on kaivattu, sillä vastaavaa julkisten hankintojen kokonaiskuvaa tarjoavaa ratkaisua ei markkinoilla ole. Projektin aikataulu ja budjetti ovat pitäneet ja molemmat osapuolet ovat oppineet paljon uutta sen myötä.”

Ari Erkinharju
Hankintajohtaja, Espoon kaupunki

”Hyvinvointialueen käynnistäminen itsessään oli iso työ tiukassa aikataulussa ja muuttuvassa ympäristössä. Halusimme heti järjestelmän, jonka avulla voimme aidosti johtaa hankintatoimea ja hallita ostopalvelujamme. SC Softwaren kanssa järjestelmän käyttöönottoprojekti oli joustava ja se sujui hyvässä yhteistyössä nopeassa aikataulussa.”

Emilia Kortelainen
Hankintajohtaja, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

“Projekti toteutettiin suunnitelmien mukaan aikataulussa ja budjetissa. Tykkäsin hirvittävästi SC Softwaren ammattilaisten proaktiivisesta tavasta tuoda esiin eri vaihtoehtoja sekä kyseenalaistaa ja pohtia asiakkaan esittämiä tarpeita ja ehdotuksia. Yhteistyömme sujui erinomaisesti.”

Ville Pentti
Projektipäällikkö, Suomen Partiolaiset

Ota yhteyttä ja varaa esittely!

Tiina Vestman

Vice President, Sales tiina.vestman@scsoftware.fi +358 50 561 4453
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →