Julkiseen hankintaan

Julkisen hankinnan ratkaisut ja palvelut

Julkisen hankinnan ratkaisut

Julkisilla hankinnoilla on vaikutus koko yhteiskuntaan ja julkisten varojen käyttöön. Siksi julkisten organisaatioiden toiminnan kehittäminen tehokkaampaan, mutta myös vaikutuksiltaan parempaan suuntaan on tärkeää.

Autamme sinua hankintaprosessien ja -järjestelmien kehityksessä huomioiden organisaatiosi yksilölliset tarpeet ja tavoitteet. Digitaalisen palvelukehityksen ammattilaisillamme on vuosien kokemus julkisen sektorin ohjelmistoprojekteista, ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä niiden laadukkaisiin lopputuloksiin.Ohjelmistotuotteet ja palvelut julkisille hankintaorganisaatioille

Johda ja toteuta julkisia hankintoja laadukkaasti ja tehokkaasti! Tutustu ratkaisuihimme ja varaa tapaaminen, niin asiantuntijamme auttavat sopivan ratkaisun pohdinnassa.

SC Sourcing Suite

Julkisten hankintojen kokonaisvaltaiseen johtamiseen ja toteuttamiseen.

Lue lisää →

HankintaSampo

Julkisten hankintojen kilpailutus SaaS-palveluna.

Lue lisää →

TyöllisyysSampo

Työllisyyspalvelujen dynaamisiin pienhankintoihin.

Lue lisää →


Lisäpalvelut ohjelmistotoimituksiimme

ICT-tiekartoitus

Autamme luomaan tiekartan ja konkreettisen suunnitelman digitaalisten palvelujesi kehittämiselle seuraavalle 3-5 vuodelle.

Palvelumuotoilu ja käytettävyys

Käyttäjäkokemus on keskeinen osa digitaalisia palveluja. Kokeneet palvelumuotoilu- ja käytettävyysasiantuntijamme auttavat luomaan intuitiivisia ja työtäsi helpottavia palveluja.

Saavutettavuus

Otamme huomioon palveluiden käyttäjien moninaisuuden noudattamalla EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia ohjelmistoja suunnitellessamme ja toteuttaessamme.

GDPR-ominaisuudet

Ratkaisumme toimitetaan EU:n yleinen tietosuoja-asetus huomioiden. Löydät järjestelmistämme työkaluja henkilötietojen asetuksenmukaiseen käsittelyyn.

Raportointiratkaisut

Tuomme ratkaisuihin tietoa tarpeen mukaan sekä sisäisistä että ulkoisista tietolähteistä, tuoden visuaaliset raportit osaksi järjestelmäänne. Ratkaisumme voidaan liittää myös ulkoisiin raportointijärjestelmiin.

Automaatio ja tekoäly

Autamme tunnistamaan automaation, robotiikan ja tekoälyn hyödyntämismahdollisuuksia toiminnassanne sekä tuomaan ne osaksi palvelujanne.

Integraatiot ja migraatiot

Integroimme uudet ratkaisut osaksi nykyistä IT-ympäristöänne sekä tuomme niihin datan vanhoista järjestelmistänne tarpeidenne mukaisesti.

Käyttöönoton tuki

Autamme uusien ratkaisujenne käyttöönotossa teknisen tuotantoonmenon lisäksi muun muassa järjestämällä koulutusta palvelun käyttäjille.

Ylläpito ja jatkokehitys

Kattavat tuki- ja ylläpitopalvelut varmistavat järjestelmiesi sujuvan toiminnan. Jatkokehityksillä vastaat muuttuviin tarpeisiin ja pidennät ratkaisujesi ikää.

Kokemuksia

”Järjestelmä on kaivattu, sillä vastaavaa julkisten hankintojen kokonaiskuvaa tarjoavaa ratkaisua ei markkinoilla ole. Projektin aikataulu ja budjetti ovat pitäneet ja molemmat osapuolet ovat oppineet paljon uutta sen myötä.”

Ari Erkinharju
Hankintajohtaja, Espoon kaupunki

”Kun puhutaan ketteristä toimintamalleista, niin tämä oli todellakin sitä! Saimme projektin maaliin budjetissa ja jopa arvioitua aikataulua nopeammin. Projekti oli sujuva ja olen todella tyytyväinen sen tuloksiin.”

Päivi Peronius
Head of Peat Assets, Neova

“SC Softwaren kanssa on ollut alusta alkaen selvää, että projekti tehdään nopealla aikataululla. Lopputuloksena syntynyt ratkaisu vastaa projektille asettamiamme tavoitteita erittäin hyvin.”

Maarit Aalto
Business Control & Financial Services Director, VR Group

Ota yhteyttä ja varaa esittely!

Tiina Vestman

Vice President, Sales tiina.vestman@scsoftware.fi +358 50 561 4453
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →