Kokoushallinnan järjestelmä käytössä PAMin liittokokouksessa

Pamin liittokokous, jossa kokoushallinnan järjestelmä näkyy suurilla valkokankailla

Palvelualojen ammattiliitto PAMin liittokokouksessa on käytetty menestyksekkäästi SC Softwaren toimittamaa kokoushallinnan järjestelmää. Ratkaisu kattaa nyt ensimmäistä kertaa noin kuudensadan hengen kokouksen hallinnan. Kokoushallinnan valmisjärjestelmä helpottaa kokouksen järjestelyä tarjoamalla työkalut niin kokouksen valmisteluun, hallittuun läpivientiin kuin raportointiinkin.

“Olen erittäin tyytyväinen sähköiseen työtilaan ja salissakaan en havainnut ongelmia. Koulutuksen järjestäminen oli loistojuttu ja osallistujilta on tullut hyvää palautetta työtilan helppokäyttöisyydestä”, kertoo PAMin hallintosihteeri Anu Valve.

Kattavat työkalut kokouksen valmisteluun ja läpivientiin

Ratkaisun avulla hoituu esimerkiksi esityslistan muodostus, puheenvuoropyyntöjen hallinta, sähköinen äänestys ja kokouspöytäkirjan automaattinen kokoaminen. Kokoushallinnan järjestelmä tarjoaa käyttäjille heidän rooliensa mukaiset työpöydät; esimerkiksi puheenjohtajalle, sihteereille ja osallistujille suunnatut näkymät tuovat käyttöön juuri heille suunnattuja toiminnallisuuksia.

Yhteistyö PAMin kanssa jatkuu

Kokoushallinnan järjestelmän kehitys on jatkumoa PAMin kanssa pitkään jatkuneelle yhteistyölle. SC Software on toiminut kumppanina PAMin sähköiset palvelujen kehityksessä. PAMin kattava asianhallinnan prosessien digitalisointi on hoidettu SC Softwaren modulaarisilla järjestelmillä, jotka tällä hetkellä kattavat liiton jäsen-, sidosryhmä- ja edunvalvontaasianhallinnan. Ammattiliiton sähköiset palvelut helpottavat asiakkaiden ja sidosryhmien asiointia ja itsepalvelua.

Tutustu kokoushallinnan ratkaisuun


Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Autamme pohtimaan juuri teille sopivia ratkaisuja. Jätä viesti lomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan.

mari niemelä
Mari Niemelä
Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →