OAJ:lle tehtiin ICT-palvelukehityksen tiekartoitus ja kehittämissuunnitelma

Oransseja ja pinkkejä Post-it lappuja kiinnitettynä seinälle

Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on maailman ainoa työmarkkinajärjestö, joka hoitaa opetusalan edunvalvontaa aina varhaiskasvatuksesta aikuiskoulutukseen. Järjestön tavoitteena on tuottaa laadukkaita ja ajantasaisia ICT-palveluja jäsenilleen, yhdistysaktiiveille, henkilöstölleen sekä muille sidosryhmilleen. OAJ:n toimintaympäristö on kuitenkin laaja ja monitahoinen, mikä luo haasteita palvelujen kehittämiseen.

Varmistaakseen suunnitelmallisen ja proaktiivisen digipalvelujen kehittämisen, OAJ toteutti käyttäjälähtöisen ICT-tiekartoituksen yhteistyössä SC Softwaren kanssa. Kartoituksen tavoitteena oli saavuttaa hallittavuutta, läpinäkyvyyttä ja helppoa johdettavuutta kehitykseen sekä lyhyellä että pidemmällä aikavälillä. Tarkoitus oli tukea järjestön ICT-palveluissa tapahtuvaa päätöksentekoa sekä toimia ICT-ympäristön kehittämisen ja ylläpidon riskinhallinnan tukena.

Hallittavuutta ja läpinäkyvyyttä digipalvelujen kehitykseen

Kartoituksessa olivat mukana kaikki OAJ:n toimintaympäristön tärkeimmät asiakassegmentit sekä sisäiset toiminnot. Kartoituksen tuloksena tuotettiin ICT-palvelukehityksen kehitysteemat ja tiekartta vuosille 2015 – 2017, kuvattiin kehitysaluekohteiset kustannus- ja resurssivaikutukset sekä tunnistettiin tärkeimmät johdon päätöksentekopisteet tiekartan toteuttamiseksi.

“ICT-tiekartta on tuonut ennennäkemätöntä hallittavuutta ja läpinäkyvyyttä liiton ICT-palvelukehitykseen. Tämä on vaikuttanut erittäin positiivisesti johdon sitoutumiseen ICT-kehitykseen”, kommentoi OAJ:n puheenjohtaja Olli Luukkainen. “SC Software on onnistunut selvittämään sekä jäsenten että toimistohenkilökunnan kehitystoiveet ja -tarpeet sekä saamaan aikaan kehityssuunnitelman, jota päivittämällä voidaan tehdä ICT-kehitystä vuosiksi eteenpäin. Voimme suositella lämpimästi SC Softwaren palveluita muillekin”, Luukkainen päättää.

Tutustu palveluihin


Ota yhteyttä tai varaa esittely!

Autamme pohtimaan juuri teille sopivia ratkaisuja. Jätä viesti lomakkeella, tai ota yhteyttä suoraan asiantuntijaan.

mari niemelä
Mari Niemelä
Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →