Turvallinen työkalu järjestämistyön tueksi

sc järjestämissovellus

Järjestäminen on kentällä tapahtuvaa, paljon resursseja sitouttavaa työtä, jonka tuloksilla on suoria vaikutuksia järjestön tavoitteiden saavuttamiseen esimerkiksi jäsenhankinnassa. Siksi on tärkeää, että järjestämistoiminta on tavoitteellista ja suunnitelmallista, ja että sitä seurataan sekä ohjataan tuloksiin perustuen. Järjestämissovellus on kattava ratkaisu järjestämistoiminnan johtamiseen ja hallintaan.

Laaja näkyvyys järjestämiskampanjoiden tuloksiin

Järjestämissovellus toimii helppokäyttöisenä työvälineenä järjestämistyön tukena. Ratkaisussa on kiinnitetty erityishuomiota järjestämistoiminnan johtamiseen, eri käyttäjäryhmien työn tukemiseen, tietosuojaa tukeviin ominaisuuksiin sekä liitettävyyteen liiton muihin järjestelmiin.

Ratkaisu palvelee järjestämistyön eri rooleja ja tarjoaa käyttövaltuuksien mukaisen näkyvyyden ja työkalut järjestämiskampanjoihin. Sovelluksen avulla kampanjoiden suunnittelu, aikataulutus ja vastuutus onnistuvat helposti.

Erilaajuisten (esim. kansallisten-, yritys- tai toimipaikkatasoisten) kampanjoiden luontiin on valmiina omat toimenpidemallinsa, jotka voidaan mukauttaa liiton prosesseihin sopiviksi. Kampanjatasolla tai kaikkien kampanjoiden yhteenvetona tarjotut raportit luovat näkyvyyden toiminnan vaikuttavuuteen ja kampanjoiden tuloksiin.

Kaikki järjestösektorin ohjelmistotuotteetmari niemelä

Mari Niemelä

Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491

Ota yhteyttä tai varaa esittely!