Ilmoittaudu ammattiliittojen ja järjestöjen kehitysyhteistyöryhmään

Fasilitoimme ammattiliittojen ja järjestöjen kehitysyhteistyöryhmä ”Kehryä”, jonka tarkoituksena on tuoda järjestösektorin ammattilaisia yhteen ideoimaan ja verkostoitumaan. Kehryssä on tällä hetkellä jäseniä 12:sta Suomen suurimmasta ammattiliitosta ja -järjestöstä.

Kehryn toiminta

Työryhmän tavoitteena on keskustella järjestösektorin tarpeista ja tulevaisuuden visioista, tuoda esiin kehityskohteita ja -ideoita, jakaa tietoa ja verkostoitua muiden ammattilaisten kanssa. Tarkoituksena on luoda jatkuvaa kehitystoimintaa, jonka tulokset palvelevat järjestösektorin tarpeita.

Tapaamisissa käsitellään ajankohtaisia teemoja yhdessä työryhmän sekä vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa. Kutsutuista organisaatioista toivomme saavamme mukaan vakiojäseniä, jotka voivat lisäksi kutsua vierailevia henkilöitä organisaatiostaan.

Tapaamiset

Järjestämme pitkin vuotta seminaareja ja webinaareja, johin kutsumme jäsenet sähköpostitse. Voit myös ilmoittautua Kehryn Teams-ryhmään, jossa jaamme tietoa ja jatkamme keskustelua myös tapahtumien ulkopuolella.

Ilmoittautuminen

Voit ilmoittautua kehitysyhteistyöryhmään oheisella lomakkeella. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään – annat vain meille luvan lähettää viestejä ja kokouskutsuja tuleviin tapahtumiin sekä Kehryn toimintaan liittyen.