Ilmoittaudu ammattiliittojen ja järjestöjen kehitysyhteistyöryhmään

Fasilitoimme ammattiliittojen ja järjestöjen kehitysyhteistyöryhmä ”Kehryä”, jonka tarkoituksena on tuoda järjestösektorin ammattilaisia yhteen ideoimaan ja verkostoitumaan. Kehryssä on tällä hetkellä jäseniä 12:sta Suomen suurimmasta ammattiliitosta ja -järjestöstä.

Kehryn toiminta

Työryhmän tavoitteena on keskustella järjestösektorin tarpeista ja tulevaisuuden visioista, tuoda esiin kehityskohteita ja -ideoita, jakaa tietoa ja verkostoitua liittojen asiantuntijoiden kanssa. Tarkoituksena on luoda jatkuvaa kehitystoimintaa, jonka tulokset palvelevat järjestösektorin tarpeita.

Kehryyn ovat tervetulleita kaikki ammattiliittojen ja -järjestöjen asiantuntijat. Kehryn jäsenenä voit välittää kutsua myös eteenpäin omassa organisaatiossasi.

Tapaamiset

Järjestämme livetapahtumia ja webinaareja muutamia kertoja vuodessa. Tapaamisissa käsitellään ajankohtaisia teemoja yhdessä osallistujien sekä vaihtuvien asiantuntijavieraiden kanssa.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu Kehryn postilistalle oheisella lomakkeella, niin saat kutsut tuleviin tapahtumiin ja webinaareihin.

Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään – annat meille vain luvan lähettää sinulle kutsuja tuleviin tapahtumiin. Voit poistua listalta milloin tahansa.

Voit myös liittyä Kehryn Teams-ryhmään, jossa jaamme tietoa ja jatkamme keskustelua myös tapahtumien ulkopuolella.