Julkinen sektori

Julkisen sektorin ohjelmistot ja palvelut

Julkiselle sektorille

Julkissektorin organisaatioiden toiminnalla on vaikutus koko yhteiskuntaan ja julkisten varojen käyttöön. Siksi julkisten organisaatioiden toiminnan kehittäminen tehokkaampaan, mutta myös vaikutuksiltaan parempaan suuntaan on tärkeää.

SC Software auttaa julkisten organisaatioiden digipalvelujen kehityksessä sekä prosessien digitalisoinnissa ja tehostamisessa, huomioiden myös organisaation yksilölliset tarpeet ja vaikuttavuustavoitteet. Digitaalisen palvelukehityksen ammattilaisillamme on vuosien kokemus julkisen sektorin ohjelmistoprojekteista, ja asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä projektien aikataulun ja budjetin pitävyyteen sekä laadukkaisiin lopputuloksiin.

Kokemuksia

”Järjestelmä on kaivattu, sillä vastaavaa julkisten hankintojen kokonaiskuvaa tarjoavaa ratkaisua ei markkinoilla ole. Projektin aikataulu ja budjetti ovat pitäneet ja molemmat osapuolet ovat oppineet paljon uutta sen myötä.”

Ari Erkinharju
Hankintajohtaja, Espoon kaupunki

”Pääsimme asiakastarpeesta ratkaisuun ketterästi. Konsepti on kehittynyt matkan varrella ja muutostarpeet on pystytty huomioimaan projektissa. Tuotosten laatu on ollut kiitettävää.”

Kari Varvikko
Teknologiapäällikkö, KSSHP

”SC Softwaren kanssa on ollut alusta alkaen selvää, että projekti tehdään nopealla aikataululla. Lopputuloksena syntynyt ratkaisu vastaa projektille asettamiamme tavoitteita erittäin hyvin.”

Maarit Aalto
Business Control & Financial Services Director, VR Group

Ohjelmistotuotteet ja palvelut julkisille organisaatioille

Julkisten hankintojen johtamiseen

SC Sourcing Suite

Lue lisää

Kokousten suunnitteluun ja läpivientiin

SC Conference & Meeting Manager

Lue lisää

Investointiportfolion hallintaan

SC Investments Manager

Lue lisää

ICT-tiekartoitus

Autamme luomaan tiekartan ja konkreettisen suunnitelman digitaalisten palvelujen kehittämiselle liiketoimintalähtöisesti seuraavalle 3-5 vuodelle.

GDPR-palvelut

Toimittamamme ratkaisut on toteutettu EU:n tietosuoja-asetukset huomioiden. Lisäksi tarjoamme monipuolista GDPR-konsultaatiota.

Käytettävyys

Pitkän linjan UI/UX-osaajamme hallitsevat palvelumuotoilun ja käytettävyyden lainalaisuudet.

Saavutettavuus

Otamme huomioon palveluiden käyttäjien moninaisuuden noudattamalla EU:n saavutettavuusdirektiivin vaatimuksia ohjelmistoja suunniteltaessa ja toteuttaessa.

Raportointiratkaisut

Yhdistelemme tietoa sekä sisäisistä että ulkoisista tietolähteistä, visualisoiden datan helppokäyttöisiksi raporteiksi ja tuoden ne osaksi järjestelmäänne.

Tekoäly

Autamme tunnistamaan tekoälyn käyttökohteita ja tuomaan tekoälysovelluksen osaksi liiketoiminnan ydinjärjestelmiänne.mari niemelä

Mari Niemelä

Head of Business Unit, Trade Union Solutions & Custom ERP mari.niemela@scsoftware.fi +358 50 567 5491
Tavataanko tapahtumassa?
Katso tulevat tapahtumat →

Ota yhteyttä tai varaa esittely!