Piensovelluspalvelu

Radikaalia tuottavuutta

Eikö excel enää riitä? Piensovelluspalvelulla toteutamme tarpeidesi mukaisen SaaS-ratkaisun kustannustehokkaalla palvelumallilla.

Piensovelluspalvelu

Nopea ja kustannustehokas toteutus pienille sovelluksille

Eikö excel enää riitä tiedonhallintaan, eikä markkinoilta löydy tarpeeseenne sopivaa SaaS-palvelua? SC Softwaren piensovelluspalvelun avulla sinä ja organisaatiosi saatte helposti ja nopeasti käyttöönne juuri teidän tarpeisiinne rakennetun ammattilaistason sovelluspalvelun SaaS-toimituksella!

Sovellusideasi voi olla lähes mikä tahansa tiedonhallintaan tarkoitettu yritysjärjestelmä. Olemme toteuttaneet ratkaisuja aina rekistereistä erilaisten portfolioiden, salkkujen tai projektien hallintaan. Tuotantomallimme on todettu toimivaksi kymmenissä asiakasprojekteissamme.

Piensovelluspalvelun vakiomalli

Toteutettava ratkaisu sovitetaan tukemaan teidän prosessianne, soveltaen meidän vakioitua käyttöliittymämalliamme. Näin pääset hyötymään sekä asiakaskohtaisen räätälitoteutuksen että kustannustehokkaan SaaS-palvelumallin parhaista puolista.

Sovellus toteutetaan korkean tuottavuuden kehitysalustallamme, joka tuottaa automaattisesti suurimman osan sovelluksen rakenteista. Näin saamme toteutuksesta radikaalisti tehokkaamman laadusta tinkimättä. Valmis sovellus on käytössäsi jopa alle kuukaudessa projektin aloituksesta.

1

Aloitus

Projektin suunnittelu ja sopimuksen laatiminen

2

Sovelluksen toteutus

Sovelluksen iteratiivinen suunnittelu, toteutus ja laadunvarmistus

3

Käyttöönotto

Tuemme käyttöönottoa loppukäyttäjien koulutuksella.

4

Tuotantokäyttö

Sovellus on valmis käyttöön! Tarjoamme palvelun myös jatkokehitykseen.

Asiakkaidemme kokemuksia

”SC Softwaren toimintatapa on projektiin osallistujille innostava. Aivan erilainen työnteon prosessi mihin on aiemmin totuttu. Toimitus on nopea, näkyviä tuloksia saadaan heti ja niitä voi kommentoida tuoreeltaan. Toimintatapa tarjoaa mukana oleville välittömästi näkyvää konkretiaa.”

Jukka Mattila, CFO, Palvelualojen ammattiliitto PAM

”SC Software erottui selvästi muista toimijoista jo itse tarjousvaiheessa, kun saimme nähtäville meidän tarkoitukseemme soveltuvan, jo lähes valmiin ratkaisun, mistä olimme todella vaikuttuneita. Tämä lyhensi myös projektin toteutusaikaa huomattavasti, kun suunnittelusta toteutukseen kului ainoastaan muutamia viikkoja.”

Suvi Sell, Vice Precident, Supply, Tana Oy

”SC Software erottui selvästi muista toimijoista jo itse tarjousvaiheessa. Paljon aikaa ja määrittelyresursseja säästyi verraten perinteiseen sovelluskehitykseen. Heti alussa määrittelytyön tukena oli toimiva sovellus, jota hyödynnettiin täysipainoisesti työpajoissa. Kaikki tapahtui visuaalisesti ja helposti ymmärrettävällä tavalla.”

Jani Mökkönen, Director, Sourcing & Logistics, Neova Group