Haemme tietoturva-asiantuntijaa

haemme tietoturva-asiantuntijaa

SC Software on pilvinatiivi SaaS-yhtiö jo vuodesta 2014. Toimitamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja sekä toimialakohtaisia ohjelmistotuotteita.

Digitalisoimme asiakkaamme prosessit tyylikkäiksi, käyttäjäystävällisiksi pilvipalveluiksi. Korkean tuottavuuden kehitysalustamme mahdollistaa tehokkaan, intuitiivisen ja osallistavan tavan sovellusten toteutukseen.

Etsimme tietoturva-asiantuntijaa

Työtehtäviisi kuuluu huolehtia tietoturvallisuustilanteen ja tietoturvariskien seurannasta sekä sisäisestä tiedottamisesta ja henkilöstön tietoturvakoulutuksesta. Toimit yhtiön tietoturvavastaavana. Perustehtäviisi kuuluvat yhtiön tietoturvan hallinnan kehittäminen, haavoittuvuuksien hallinta, arvioinnit ja poikkeamien käsittely. Työtehtävät tarkentuvat tehtävään valitun henkilön kompetenssien mukaan.

Toivomme sinulta kokemusta IT-palveluiden kehittämisestä, ylläpitotehtävistä, palvelualustoista sekä ohjelmistokehityksen menetelmistä. Arvostamme tietoturvakokemusta, -koulutuksia sekä alan sertifiointeja. Omaat asiakas- ja ratkaisukeskeisen asenteen ja hyvät kommunikaatio- ja ryhmätyöskentelytaidot. Kommunikoit ja raportoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle

Kasvavassa yrityksessä työlläsi on suuri merkitys. Voit olla mukana rakentamassa yritystä ja omaa rooliasi, tuoden näkemystäsi yrityksen ja sen toimintatapojen kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle kaikki edellytykset menestyä ja kehittää osaamistasi ja työnkuvaasi mielenkiintosi ja vahvuuksiesi mukaan. Talostamme löytyy sparraajia ja vankkaa osaamista, ja tehtävässäsi sinua tukevat mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Toimipaikaksi voit valita Espoon, Tampereen, Jyväskylän tai Kuopion. Mahtavan työporukan lisäksi SC Softwarella on joustavat työajat, mahdollisuus etätyöhön, erinomaiset työsuhde-edut ja yhteisaktiviteetit. Eritysetuna sinulla on mahdollisuus päästä osaksi henkilöstörahastoamme.

Hae tehtävää 7.10.2022 mennessä ja liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja hakukirjeesi palkkatoivomuksineen. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lähetä hakemus